Splendid Pliss

Uniek plisségordijn op maat

De Splendid pliss is een uniek plisségordijn verwerkt in een aluminium frame, welke zonder boren of schroeven wordt gemonteerd op het kozijn. Het aluminium frame van de Splendid Pliss is voorzien van magneet- en staalband. Het magneetband wordt bevestigd op de glaslatten van het kozijn, waardoor na montage van het product, er een nagenoeg vlak geheel ontstaat. Vanwege de montage door middel van magneet- en staalband, is de Splendid Pliss geschikt voor elk kunststof kozijn. Door het unieke touwvergrendelingssysteem kan de Splendid Pliss op elke gewenste stand gepositioneerd worden.

De Splendid Pliss is voorzien van geïntegreerde trekbalken, waardoor het gebruik erg vriendelijk is. De bediening van de Splendid Pliss is ten alle tijden ‘top down / bottom up’. Zowel het plisségordijn als het aluminium frame wordt ter plekke door één van onze medewerkers ingemeten en op maat geproduceerd en geleverd. Door de eenvoudige montage is de Splendid Pliss binnen enkele minuten gemonteerd op uw kozijn!

Stijlvolle raamdecoratie

De Splendid Pliss is een stijlvolle raamdecoratie en oplossing voor uw kunststof kozijn. Het raamdecoratie product wordt standaard geleverd in RAL9001, RAL9010 en RAL9016, maar tegen een geringe meerprijs zijn afwijkende kleuren ook mogelijk. De Splendid Pliss is leverbaar in 4 verschillende stofsoorten (decoratief, niet doorschijnend, geheel verduisterend en DUO) en in 10 verschillende kleuren per stof te verkrijgen. Hierdoor creëert u altijd een unieke sfeer aan uw huis. Tevens zijn de duette stoffen voorzien van een witte achterzijde, waarbij de plisségordijnen ook een zonwerende functie hebben.

Vanwege het magneet- en staalband is de Splendid Pliss simpel te verwijderen en terug te plaatsen van/op het kozijn, waarbij de vensterbank vrij blijft zodat er extra ruimte wordt gecreëerd. Naast de kunststof kozijn is het ook mogelijk om de Splendid Pliss te monteren op een houten kozijn, waarbij de montage gelijk en eenvoudig blijft.

Praktische toevoeging aan uw interieur!

De stoffen van de Splendid Pliss zijn in 4 verschillende stoffen en 10 verschillende kleuren per stof te verkrijgen. Deze zijn leverbaar in onderstaande stofsoorten:

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend (verduisterend)
  • DUO stof (doorschijnend)

Gratis meetopdracht Splendid Pliss raamdecoratie

Ondanks de eenvoudige montage van dit unieke raamdecoratie product, vergt het inmeten van het product de nodige precisie en aandacht. Om tot een perfect eindresultaat te komen, doen wij het inmeten gratis.